WANNEER MASSAGE

Jij weet als enige hoe het echt met je gaat en wanneer je aandacht en aanraking nodig hebt. Maar hierbij nog wat warmmakers.

Wanneer Massage

Als je lichaam even een 'break' kan gebruiken

Goed voor algehele lichaamsverzorging en onderhoud, een massage helpt stress gerelateerde spanning en pijn te verlichten.

Gewoon omdat je het waard bent!

Je wilt jezelf regelmatig aandacht geven zodat je er weer helemaal tegenaan kunt. Een massage kun je zien als een broodnodige onderhoudsbeurt, helemaal voor jou alleen!

Bij voorgeschiedenis of diagnose kanker

Als gevolg van de diagnose ervaar je waarschijnlijk stress door onzekerheid over je toekomst, voel je je vervreemd van je eigen lichaam en ben je het echte contact kwijt. Massage kan de kwaliteit van leven verbeteren.

Wanneer je kwakkelt of dit juist wilt voorkomen

Fysieke klachten, spanningsklachten, slapeloosheid en vermoeidheid, hoofdpijn of menstruatiepijn. Irritant, je wilt er vanaf. Ervaar een massage en ontdek wat dit voor je gekwakkel kan betekenen.

Als steuntje in de rug tijdens een moeilijke periode

Bijvoorbeeld bij verlies van een dierbare, scheiding, relatie problemen, ontslag of een dreigende burn-out. Massage kalmeert de geest en geeft je vaak een heldere kijk op de uitdagingen die het leven je op dat moment voorschotelt. Het maakt je zelfbewust en laat je weer op je gevoel vertrouwen.

Als je lichaam zich een beetje op leeftijd begint te voelen

Soms moet je lichaam opnieuw afgestemd worden om de circulatie te verbeteren, de balans te herstellen en pijntjes en ongemakken te verminderen.

Bij herstel na ziekte

Alle structuren in ons lichaam (zoals hersenen, ruggenmerg, zenuwstelsel, hormonen, spijsvertering, huid, spieren, bloedcellen etc.) praten met elkaar en beïnvloeden elkaar op bijzonder intelligente wijze. Als dit ontregelt is geraakt door ziekte kan massage helpen om de ‘ruis’ op te zoeken en alles weer in balans krijgen.