“Geen zeewier pakkingen, geen wierook, geen kristallen, geen Lomi Lomi. Het is gewoon massage. Hoewel gewoon…”

 

Mijn naam is Gwen Rodenburg. Ik ben gediplomeerd masseur en massagetherapeut in opleiding bij HOLOS Academie voor Massagetherapie (een vierjarige HBO opleiding). Tijdens mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in Massage bij Kanker en ben ik lid van het Netwerk Massage bij Kanker. Om een goede aansluiting te houden masseer ik op de polikliniek Oncologie van het AMC in Amsterdam. Ook ben ik waarnemend masseur bij Fysiotherapie Praktijk Heemstede. Daarnaast lees ik me suf om bij te blijven in de nieuwe wereld die me gegrepen heeft.

In 2015 heb ik mijn leven op z’n kop gezet om mijn bloed weer sneller te doen laten stromen. En niet alleen mijn eigen bloed maar ook het bloed van anderen! Alles op de schop omdat ik luisterde naar een oude nieuwsgierigheid, ik wilde ooit fysiotherapie studeren maar heb daar nooit wat mee gedaan. Ik vond dat ik moest uitzoeken of mijn interesse daar, na 25 jaar werkzaam te zijn in het bedrijfsleven, nog steeds lag. Ik ben ‘voor de lol’ een introductie cursus massage gaan volgen. Wat bleek, tijdens het geven van een massage kon ik mijn eigen hoofd UIT zetten, ik werd geraakt door de werking van aanraking en het échte contact met degene die bij me op tafel lag. En het mooiste van alles, de ontvangers waren erg tevreden! Dat vroeg naar meer…

Naast mijn werk als projectmanager in marketing en communicatie, ben ik met HOLOS gestart. Weer met mijn neus in de boeken en veel oefenen op medestudenten. Vakken als Medische Basis Kennis, massage technieken, persoonlijke en therapeutische ontwikkeling en nog zo veel meer kwamen voorbij, praktijk en theorie mooi gecombineerd. Durfde ik mijn leven om te gooien, in een nieuwe wereld te stappen en alles op ROOD te zetten? Ja, Praktijk voor Massage &Gwen werd een feit!

Waarom? Omdat ik professioneel wil bijdragen aan het welzijn van anderen, zodat ze zoveel mogelijk uit het leven kunnen halen. Als ik, met een massage, jou een duwtje in de rug kan geven  waardoor je met meer vertrouwen je pad weer kunt vervolgen, dan ben ik een blijer mens. Klinkt dat zweverig? Tja, maar dat is wel wat ik nastreef, op een niet-zweverige manier…

Ik kijk er naar uit je in mijn praktijk te verwelkomen!

Laatst heb ik een massage gekregen van Gwen. Ze kreeg het voor elkaar dat ik me totaal kon ontspannen en niet hoefde te praten waardoor ik me, zelfs nog een behoorlijke tijd daarna, heel goed voelde. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt en haar aanbevolen bij anderen.
Mary Boon

Ik heb me voor het eerst in twee jaar een half uur niet ziek gevoeld. Heerlijk!
Gea heeft Massage bij Kanker ontvangen
Gea van der Weert (RIP)

Bij Massage &Gwen voel je je meteen op je gemak! Ze bespreekt uitgebreid met je waar de pijnpunten liggen en waar je op dat moment behoefte aan hebt. Na een uitstekende massage ga je volgeladen met nieuwe energie de deur weer uit. Een aanrader voor iedereen die zijn/haar eigen lichaam (preventief) koestert.
Nicolette Bok

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?