JE EERSTE MASSAGE bij &gwen

Het is tijd om te ontspannen!
Ik streef er naar je een rustige, stressvrije ervaring te bieden, elke keer weer.
Dit is wat je kunt verwachten:

1.

MEET & GREET

Een persoonlijk gesprek is het begin. We leren elkaar kennen en ik zal je vragen hoe het op dat moment met je gaat. Ook vraag ik of er relevante medische geschiedenis, verwondingen of lichamelijke zaken spelen die ik moet weten om je een veilige en verantwoorde massage te geven.

* Mocht je een voorgeschiedenis of diagnose van kanker hebben, dan ga ik in het voortraject iets anders te werk. Lees hier hoe dat gaat.

2.

voorgesprek

Je vertelt me met welke verwachting of vraag je bij me komt. Zijn er al specifieke gebieden die je bij de massage aan bod wil laten komen? Vaak doe ik een lichaamsgerichte oefening zodat woorden wat kunnen zakken en de aandacht meer naar je lichaam kan gaan. Daarna bepalen we samen welke massagevorm voor jou op dat moment het meest passend is.

* Ik maak gebruik van verschillende technieken zoals klassiek- en haptische massage, voetreflexmassage en bindweefselmassage. Wil je hier meer over weten?

3.

voorbereiding

De massage vindt plaats in een rustige privé kamer. Het heeft de voorkeur dat je je geheel ontdoet van je kleding (op je onderbroek na). Vervolgens zal ik je vertellen hoe je op de massagetafel plaats kunt nemen. Tijdens de sessie zal ik je helemaal toedekken met handdoeken en alleen dat gebied van je lichaam ontbloten waaraan gewerkt zal worden.

4.

tijdens de massage

Het gaat nu allemaal om jou!
Communicatie is essentieel voor het ontvangen van de meest effectieve behandeling en zo goed mogelijk tot ontspanning te komen. Om je hierbij te helpen masseer ik je op een hele rustige manier en met volle aanraking en zal ik je uitnodigen om mijn handen te volgen. Af en toe stel ik je een vraag om je aandacht nog beter naar je lichaam te trekken. Voor iedereen werkt dit anders en juist deze ‘eigenheid’ is zo bijzonder.

5.

blijf ontspannen

Ontspan tijdens je massage je spieren en je geest. Adem normaal en rustig. Mocht je tijdens de massage ongemak of pijn opmerken, laat me dat dan weten!

6.

Na je MASSAGE

Als je massage voltooid is laat ik je nog even op tafel liggen zodat je na kunt voelen wat er zojuist is gebeurd. Ik zal aangeven wanneer je van de tafel kunt komen en je je weer aan kunt kleden.

7.

afronding van de sessie

Na afloop van de massage bespreken we hoe je de massage ervaren hebt. Mocht je vragen hebben dan kan ik die dan beantwoorden.

De eerste afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. De vervolgafspraken duren 1 uur.